Söka jobb

Vad kul att du vill söka jobb som vikarie! Smart val! Börja med att fylla i din ansökan på www.vikariedirekt.se/sok-jobb. Det tar bara några minuter! Nästa steg är att göra vårt smarta jobbtest. Testet kommer på mail direkt efter att du fyllt i din ansökan. Syftet med testet är att bli säkra på att du kommer att trivas i rollen som vikarie. När du har gjort testet hör vi av oss inom ett par dagar. Har du frågor eller funderingar på vägen, är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig! 

Vad roligt att du vill börja jobba som vikarie! Så snart du har fyllt i din ansökan här på webben (det går snabbt!) mejlar vi ett vikarietest till dig. Syftet med testet är att bli säkra på att du kommer att trivas i rollen som vikarie.  När du har gjort testet hör vi av oss inom bara ett par dagar. Undrar du över något? Bara att fråga! Antingen på chatten, på telefon 020-11 33 11mejl jobb@vikariedirekt.se, eller kika förbi oss på kontoret.

En del i vår snabba jobbsökningsprocess är att göra vårt jobbtest. Syftet med testet är att bli säkra på att du kommer att trivas i rollen som vikarie. Testet handlar om vanliga situationer som kan uppstå i rollen som vikarie. Vi vill helt enkelt veta hur du skulle hantera dem.

För att jobba hos oss behöver du ha en gymnasieexamen. Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och unga som t ex idrottstränare eller ungdomsledare. Du behöver tala och skriva god svenska.

Om du har problem med att ditt jobbtest har spärrats är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! Ring in på 020-11 33 11 eller maila till jobb@vikariedirekt.se.

Ett steg i vår snabba rekryteringsprocess är att träffas under videomöten. Under mötet får du berätta mer om vilka roller, ämnen och nivåer du är intresserad av. Du har alltid möjlighet att ändra dina val senare.

Vad kul att du vill börja jobba hos oss igen! Lite eller mycket, långt eller kort, oavsett så är det superenkelt! Gå in på https://vikariedirekt.se/ och klicka på rutan Kom tillbaka! Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss till dig inom 48 timmar och berättar mer.

För dig som är intresserad av att vikariera på högstadiet och/eller gymnasiet finns många spännande inriktningar att välja mellan. Det kan vara teoretiska ämnen som till exempel svenska, engelska, SO och Ma/No; praktiska ämnen som t ex slöjd, idrott och hemkunskap, och estetiska ämnen som t ex musik eller bild.

Lön

Din lön beror på vilken kompetens och erfarenhet du har, och därför är lönen individuell. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och har kollektivavtal. Om du har frågor om lön och hur det funkar är du alltid välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer! 
Om man blir sjuk under sin uppdragsperiod så kan man vara berättigad sjuklön. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur det funkar!
Din lön beror på vilken kompetens och erfarenhet du har, och därför är lönen individuell. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och har kollektivavtal. Lönerna revideras årsvis, enligt vårt kollektivavtal. Ökad kunskap, utbildning och erfarenhet kan också bidra till en utveckling av lönen.
Din lön beror på vilken kompetens och erfarenhet du har. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och har kollektivavtal. Om du har frågor om lön och hur det funkar är du alltid välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig!

Om att jobba hos oss

Du väljer själv hur mycket du kan och vill jobba. Från en dag i veckan, till heltid. Du planerar vilka dagar du kan jobba, och hanterar alla dina uppdrag, direkt i vår smarta jobbet-på-fickan-app! Här hittar du mer information om jobbet som vikarie: www.vikariedirekt.se/allt-om-jobbet

Skolor och förskolor har begränsad verksamhet under sommaren, så det är under höst och vårterminerna som vi har störst möjlighet att erbjuda arbete.
Ja, det går jättebra! Välkommen med din ansökan. Den gör du här: www.vikariedirekt.se/sok-jobb

Absolut! En (av många) fördelar med att jobba hos oss är att det går bra att kombinera jobbet som vikarie med studier – eller andra jobb. Vilka dagar du kan jobba hanterar du själv i vår smarta jobbapp.

Om du har a-kassa ber vi dig att först kontakta din handläggare och höra hur de ser på anställning i ett bemanningsföretag innan du söker jobb hos oss. Vår erfarenhet är att olika handläggare ibland gör olika bedömningar när det gäller att kombinera a-kassa med arbete.

Du blir alltid unikt matchad till varje enskilt uppdrag. I matchningen ingår också resvägen till och från ett uppdrag.

Varje dag kopplar vi ihop bra vikarier med moderna skolor över hela landet. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Chatta med oss, mejla jobb@vikariedirekt.se eller ring 020-11 33 11  Vi hörs! 

Om att beställa vikarie

Våra priser varierar mellan kommun och verksamhet, och vilken typ av  tjänst som efterfrågas. Hör av dig på 020-11 33 11 eller hej@vikariedirekt.se så berättar vi mer.

Varje dag kopplar vi ihop bra vikarier med moderna skolor över hela landet. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Chatta med oss, mejla hej@vikariedirekt.se eller ring 020-11 33 11 

Du laddar ner Vikarie Direkt-appen i App Store eller Google Play. Att skapa ett konto går snabbt, och är kostnadsfritt. Sedan kan du börja beställa bra vikarier, dygnet runt. Du får svar direkt i appen. Smart, snabbt och enkelt.