Vad kul att du har hittat hit! Vi hoppas det betyder att du tycker det vi gör verkar spännande, roligt och viktigt. Hör av dig om du vill  veta mer! Vi är alltid nyfikna på nya talanger till våra team.

Några ord om oss

Vikarie Direkt är inte bara en smart app för riktigt bra vikarier. Vi tar oss an tre stora samhällsutmaningar: Vi skapar fler jobb för unga. Vi ser till att den som vill tända en gnista hos andra får rätt stöd för att kunna göra det. Och varje dag lär vi unga människor hur roligt det är att ha ett riktigt jobb.

Vi har stora ambitioner, älskar det vi gör och tittar långt fram. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi vara många smarta, kreativa, och ambitiösa människor, med en passion för att göra riktigt bra grejer.

Vikarie Direkt är ett grundarägt entreprenörsföretag. Våra erbjudanden bygger på smarta digitala lösningar, vass logistik och exceptionell service. Men viktigast av allt är såklart våra medarbetare. Vi tror också att när ambitiösa människor ser jobbet som en del av livet, då måste livet få vara en del av jobbet.

För dig som är nyfiken på vad vi gör kan det vara bra att veta att överlag försöker hålla saker och ting enkelt. Vi rör oss snabbt och tror på principer som att dela ansvar och inflytande, värna goda relationer och engagera oss i det som händer i omvärlden. Och vi tror att bra grejer åstadkommer vi tillsammans.

 Vi gillar att ha kul men vet också vad som krävs av en organisation som vill ompröva gamla sanningar och utmana status quo. Emellanåt svettigt – men i slutändan alltid värt det. Och vi är så entusiastiska och stolta över att ha privilegiet att få bygga ett företag för framtiden.

Vi har haft en fantastisk utveckling genom åren men resan har bara börjat. Var vi tar vägen avgörs av människor som du. Talanger med vilja, energi och modet att tänka och göra annorlunda.

Om du tycker att det här låter intressant, kul eller spännande – eller alltihopa – hör av dig! Ibland postar vi lediga tjänster. Annars är tipset att skicka några rader och berätta om dig själv och vad du tror att du skulle kunna bidra med. Du kan höra av dig direkt till mig eller mina kollegor. Gör det nu vettja 🙂

Patricia Olby Kimondo, VD och grundare
People Productions

People Productions driver Vikarie Direkt – den smarta appen för vassa vikarier, 
och Lärarförmedlarna – för engagerade talanger till skolan.