VI ÄR VAD VI HETER.

Riktigt bra vikarier direkt är vår passion. Det hörs ju på namnet 🙂 Vi har helt enkelt gjort det till vår grej att vara bäst i Sverige på snabb och smart matchning. Så ser vi till att du får en riktigt bra vikarie när ordinarie personal inte kan vara på plats.

Och på så sätt gör vi livet lite, lite enklare. Hej då gamla ringlistor och omständliga beställningsprocedurer. Ladda ner appen och beställ vikarier direkt. Vår intelligenta tjänst hjälper dig dygnet runt. Du matchas alltid automatiskt till de allra bästa och närmsta vikarierna. Och du får svar direkt. (Och tid till viktigare eller roligare saker). Vikarier du träffat tidigare och trivts med, prioriteras alltid i matchningen. Dessutom kan du när som helst avboka. För vi förstår att saker händer. Eller boka i förväg. För behov du kanske kommer att få. Så kombinerar vi lång erfarenhet och kunskap med modern och avancerad teknik. Snabbt, smart och smidigt.

Dessutom kan du när som helst avboka. För vi förstår att saker händer. Eller boka i förväg. För behov du kanske kommer att få.

Hemligheten bakom bra vikarier
Även om Vikarie Direkt är en snabb smart tjänst, så vet vi att det inte räcker för att du ska känna dig trygg. Du vill ju veta att din vikarie kommer att klara uppdraget. Att det verkligen kommer att funka. Med elever, kollegor och föräldrar. Därför kan det vara bra att veta att den vikarie som kommer till dig är utvald för att passa just dina behov. Det är många sökande som känner sig kallade. Det förstår vi – för jobbet som vikarie är verkligen världens roligaste. Men också ett viktigt uppdrag som kräver dedikerade och passionerade talanger. Vårt uppdrag är att välja de bäst lämpade. Därför går alla våra vikarier igenom en omfattande rekryteringsprocess i flera steg och screenas i ordentliga arbetspsykologiska tester (hör av dig om du vill veta mer om det). De har vi utvecklat tillsammans med Sveriges ledande psykologer och våra kunder.

För att vikarien ska lyckas väl i uppdraget hos dig, lägger vi mycket krut på att att både förbereda och coacha våra vikarier under hela anställningstiden. Varje dag om det behövs. Och så mäter vi saker. T ex hur nöjd du är som kund och hur nöjda våra vikarier är. Och för att du verkligen ska känna dig helt trygg tar vi hela arbetsgivaransvaret, så länge det passar dig och vikarien. Smarta lösningar för moderna människor helt enkelt.